Viimasel paaril nädalal on kuidagi juhtunud, et satume Kristiniga koos õhtul teleka ette ja vaatame parasjasti seda mida tahaks. Kuna mul on häkitud Netflix siis hakkasin ükspäev vaatama suurest igavusest Gleed. Tore seriaal kus saab nalja ja vahest head mussi ka. Kristinile läks ka see seriaal peale ja nüüd olemegi valinud Glee seriaaliks mida õhtuti vaatame.

Eelmine reede oli siis esimene erand kus ma tahtsin koju tulles vaadata Grey Anatoomiat. Oleksite te vaid seda kisa kuulnud, et miks me ei vaata Gleed. Chill, relax, vaatame anatoonia ära ja siis jätkame oma vana Gleega. Lõppude lõpuks oli see siiski Densel Washingtoni osa. Kui olime selle Grey osaga poole peale jõudnud siis kuulsin enda kõrvalt mingit imelikku häält. Kuna ma ei taha väga teiste asjadesse oma nina toppida siis otsustasin selle nii jätta. Minut hiljem läks nohisemine hullemaks ja siis ma sain aru, et Kristin oli vahepeal pillima hakanud. Ütleme nii, et see oli hea osa, aga ma ei oleks sellepärast oma pisarat valanud.

Eile oli siis meie Glee vaatamise tipphetk, kui jõudsime kolmanda hooaja lõppu ning need väiksed lauljakesed hakkasid kooli lõpetama. Jahh, oli veidi kurvavõitu, kui need seal oma viimaseid laule laulsid. Ma küll korduvalt küsisin Kristini käest kas ta juba nutab, aga raisk see hoidis ennast tagasi ja ei hakanud pillima. Mingiaeg möödus ja ma tüdinesin küsimisest ära, aga just siis see juhtus. Staar paar läks lahku ja Kristinil meeletud pisarad voolasid. Lõpuks ta sai ise ka aru, et see on nii idiootne ning siis ta juba naeris ja nuttis koos. Kahtlus on, et inimene on rase, aga ei hakka siin mingeid kuulujutte levitama.

Muidugi ei olnud see veel kõik. Otsustasime Glee neljanda hooaja esimese osa ka ära vaadata. Kõik oli just nii kui peab, aga siis see volask mu kõrval suutis taaskord kõik ilusa oma pillimisega ära rikkuda. Oleks siis suutnud viimased 30 sekundit oma krokodilli pisaraid kinni hoida.

Seega ma ei tea mis toimub ja ta ise pole ka päris kindel milles värk on. Ta küll väidab, et pole never ennem filmide ja seriaalide ajal nutma hakanud, aga ma tõsiselt kahtlen selles. Siiani on tunne, et olen eelmises elus olnud Rappija Jack ja jumal lihtsalt karistab mind inimestega. Oleks siis võinud mulle kaheksa kätt luua, et saaksin nende kõigiga litsikaid anda lollidele.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s