Seoses tähtsa sünnipäevaga olen sukeldunud interneti avarduste kingimaailma. Ütleme nii, et olen väheke šokeeritud sellest äärest ääreni valikust.Ilmselgelt ei saa ma neid pärle ainult enda teada jätta.

220_480x480_Front
Annika kinkis mulle kunagi kruusi millel oli kiri: I love my penis. Kulutasin suvel tohutud aega, et leida kruusi millel oleks sama kiri, aga penise asemel oleks siis vagina. Kahjuks minu otsingud ei kandnud vilja ning ma leidsin kruusi kus oli kiri: Fear my vagina. Kõik oli üsna roosiline kuni ma siis seda reaalselt tellima hakkasin. Taaskord ilmnes fakt, et Ida-Euroopa pole veel nii tunnustatud koht, kuna Eesti ei kuulunud nende riikide hulka kuhu oma kaupa müüksid. Ise nad teavad, üks kruus on sellepärast vähem müüdud.
17414

 

Seda raamatut nähes olin ma kergelt hämmingus, et kas tõesti keegi tegeleb ka selliste debiilsustega. Ma tean, kui tüütud need kassi karvad on ja lisaks on mul ka nende vastu allergia. Ma ei kujutaks ette, et koju minnes koob mu ema kassi karvadest mingeid mänguasju. Võimalik, et selliste asjade jaoks on vaja rohkem, kui kahte kassi, aga see on ikka debiilsuse tipptase.

 

titty1
Seda särki nägin ma kunagi omasilmaga SadaMarketis (pole selles nimes 100% kindel), kuid siis see pole rohkem enam meeles olnud. Tookord oli ka väga random leid see. Mina ise esialgu ei pannud seal tähele seda, kuid Susle oli see kes suunas tähelepani särgile. Kui nüüd meenutada siis ma vist alguses isegi ei pannud tähele, et särgil midagi viga oleks. Igatahes nüüd ebay ringi tuulates tuli see särk taaskord välja. Ma ei tea mis toimub, aga seda ei saanud taaskord Eesti pinnale tellida. Pean vist ikka sinna sadama turule tagasi minema.

s-l1600
Küllaltki vana teema, aga ikkagi on vahest olukord kus see maailma kõige imelikum leiutis ennast meelde tuletab. uskuge või mitte, aga ebay soovitab seda naistele kinkida. Mis asi see siis on? See on abivahend mis laseb naistel urineerida püsti. Just nagu mehed seda harrastavad. Ma pole küll kuulnud, et mõni mu tuttav seda kasutaks, aga kuna seda siiani müüakse siis tundub, et turgu sellele on. Üsna hea oleks võib-olla seda mingil matkal kasutada, aga ei kujutaks ette, et mõni läheb teatrisse ning see plastik asi on ridikülis.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s