Sirvisin oma vana blogi ja leidsin sealt väga huvitavaid kandeid. Tundub, et mu elu muutus väga kiireks koheselt, kui alustasin töötamist Postipoisis. Blogi poistisel ja twitteri säutsul väga suurt vahet polegi. Mõtlesin, et panen siis juuli 2011 aasta postitusi siia.

Alustame siis 2 juulist:

Suvi on nii mõnus, et ei viitsi enam eriti blogida ka. Õde tuli ka Pärnu kes keerab kõik pea peale mis pole muidugi halb

Jätkame 3 juuliga (lisaks veel, et kuna õde tuli Pärnu siis minu elu läks tõesti pea peale):

Suutsin eile Bravos enda kõrva katki kukkuda, eriti nunnu eks? Kõrv on nii valus ja verine, kuid eks ma suutsin enda margi ka korralikult täis teha 😀

Ehk siis ma arvasin, et hakkan klubis oksele, aga ma olin nii koomas, et ei teinud krooksul ja ropsil vahet. Ma jooksin elu kiirel vetsu poole, aga siis komistasin mingi astme osta ja lendasin peaga vastu lauda. Ma mäletan, et vahepeal tuli see hirmus krooks ära ja ma olin kergendatud, et ropsi ei pannud. Samas pikali olles tundsin veidi valu kõrva juures ja käega katsudes oli mu käsi jumalast punane.

11 juuli:

Kaks vaba päeva, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Seega sain täna autokooliga ühele poole ja jäänud veel ark, kuid homme teen tätoveeringu ära 😀 Ra silm oujeee 😀

12 juuli:

Täna on see päev kus ma teen endale tattoo…. olen natuke närvis ja ja väga elevil 🙂 Pool ööd ma ei saanud magada kaa.

13 juuli:

Noo nii… ”raske tööpäev” seljataga, ehk siis 11 lauda ja 15 euri jotsi pole paha, aga võiks rohkem 😀 Tattoo on saanud põhiliselt head vastukaja. Ma ei tea miks, aga vanematele inimestele ei lähe tattookesed peale.

Külas käisid mul täna vanemad ja Kristi koos Elariga  😀

15 juuli:

Sain täna endale uue voodi mis läks maksma mingi 300 euri, voodi raam oli 99.99 euri siis madrats oli 179 euri ja voodipõhi oli 12.9 x 2 😀 siuke väike tagasihoidlik ost oli.

täna ja homsega veel kaks päeva tööl. Varsti lähe Montonisse enda jakki  ostma 😀

17 juuli:

Pärast nelja väsitavat tööpäeva saan ma jälle rahus puhata. Ei ole ma Saša ega Välgu/Mängu Mihkel ja ei pea mitte ühegi suvaka kliendiga suhtlema. See on nii hea.

Seega Annika pani mulle nimeks Mihkel, kuna poole suve pealt tuli ka üks Mihkel meile tööle siis minu nimi pandi Mängu Mihkel, aga ma pidevalt kuulsin, et olen Välgu Mihkel.

19 juuli:

Tääna enne kui töö lõppes oli ühel töötajal sünnipäev. ise võttis ta kaasa Vana Tallinna aga talle kingiti veel šampus milest õhtul tehti kokteil sirp ja vasar 😀 ma ei valeta kui see ma ütlen, et see on jook mis niidab ÜLI ÜLI ÜLI kiirelt ära 😀

21 juuli:

Mitte et ma nüüd hakkan teile siia kirjutama kui palju ma igapäev joon, aga point selles et need koksid niidavad ilmselgelt NIIDAVAD su jalust ja panevad tegema asju mida muidu ei teeks. Mina ja Kristin lihtsalt kogematta, kus juures enesele teadmatta võtsime kaks tuhatoosi kaasa. Üllatus oli see meile kui selle silla juures avastasime. Nohh vähemalt kui mendid seisma jäid samal ajal kui me suitsu tegime olid tuhatooosid kohe väljas ja käitumsime korralikude kodanikena ja raputasime tuha tuhatoosi 😀 Kui aus olla siis Slämm ei niida enam nii väga kui Sirp&Vasar 😀

Eile oli minu kliendiks Bussi Birjo

22 juuli:

283359_208911925828364_100001286730631_633693_888813_nNoo nii pole siia ammu ammu juba midagi pikemalt kirja pannud. Seega nüüd peaks tulema üks pikem jutuke ka teile. Täna on juba tegus päev olnud, sest ma olin suuteline voodist välja tulema ja käisin lõunal ära. Muide ja ma olen veel elus.

Vahepealsest nii palju, et mu õde Pille Riin läks Norramaale tagasi, kahju….. pole enam seda ilusat mersut millega linna vahel ringi sõita.

Kolmapäeval sai käidud Bravos mis oli niiiiiiii mõttetu, kui välja jätta see et me saime Kristiniga kaks tuhatoosi 😀

Alates tänasest on mul kolm päeva ees kus ma olen Saša ja Välgu/Mängu Mihkel aaaaa ja muideks hetkel läheb tööl isegi normullilt, tööd on natuke tekkinud ja kõik super mõnus 😀

Mõtlesin et paneks ühe pildi ka siis oma uue tatooga mis on juba üks nädal vana.(Lisaks pean mainima, et minu blodid juuksed on üsna kohutavad 😀 😀 😀 )

Ja sellega lõppes minu juuli 2011. Mis me siis teada saime? Ma olin teinud algust oma elu esimese nullpunkti jõudmisega. Poleks never arvanud, et see joomine on kõigest algus sellele mis minust saab. Õnneks on see kõik seljataga.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s