Kuna ma eelmine nädal oma haigestuse tõttu ei saanud trenni minna siis üleeile oli taas esimest korda üle nädala. Trenni alguses tegi treener juba väikse üllatuse, kui ütles, et me teeme kava mis on kusagil viis astet tagasi. Noo olin mina siis oma raskused veidi valesti valinud. Polnud päris valmis selleks, et vana kava võib-olla raskem, kui uus. Egas siis midagi, kui hambad risti tegin selle tunnise pingutuse ära. Sel samal õhtul ma mingeid valusid ei tundnud.

Mis aga puutub järgmisesse päeva siis see oli ikka erakordselt jube. Ka hommikul oli suht kerge olla, aga pärast tööd koju jõudes hakkasin tundma seda imelikku tunnet. Aina enam oli raske kükitada ja midagi rasket tõsta ja lõpuks sain aru, et eilne trenn hakkab seekord 24 tundi hiljem märku andma. Nüüd ma olen tööl, ei suuda ennast isegi toolil liigutada, kuna valud on liiga suured. Samas ma loodan, et õhtaks on need valud üle läinud, kuna tahan uuesti trenni minna. Lisaks on hetkel myfitnessis kampiaania, et sõbrad saavad koos sinuga tasuta liituda ja me pidime Kristiniga koos homme minema. Seega ma ei tea mida tema teeb, aga mina homme pean jooksma lindil. Sai kaks nädalat tagasi ortopeedi juures käidud kes siis ütles, et ma pean jooksme selleks, et pääseda põlvevalust.

Lisaks viimases trennis sain õppetunni, et ikkagi ei tasu gaasilisega veega trenni minna. Mingi hetk oli mul ikka jõhker joogijanu ja siis ma rüüpasin oma Aura mullikat ikka ilges koguses. Lõpu poole, kui hakkas hullem pumpamine siis tundsin, et miskit tahab välja tulla. Lõpuks, kui treener karjus, et nüüd kõik pumpame siis ma lihtsalt seisin ja üritasin arusaada kas ma nüüd ropsin või mitte. Õnneks trenn sai peagi läbi ja andsin endast parimat, et võidukalt lõpuni püsida.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s