Väiksena olen alati olnud see kõige pikem klassis, kui ka perekonnas. Olen emast ja isast üsna pikem ja see tekitab kahtlust kas ma ikka olen nende laps. Igatahes nüüd olen ma hakanud arvama, et minu kasv on üsna keskmine eesti mehe pikkus. Internetis uurimustööd tehes selgub, et olen ikkagi mõned sentimeetrid pikem, kui keskmine. Ehk mina olen 184 cm pikk, aga keskmine on 180,4 cm. Igatahes eile õhtul, kui magama läksin siis taaskord avastasin, et minu jalad on üle voodi ääre ja ma pean oma paksu perset üles tõmbama. Otsustasin, et teen listi mis probleemid on minu pika kasvuga kaasnenud.

 1. Kaugliini bussid ja lennukid- Linnatranport on veel inimlik, aga osad kaugliini bussid on ikka alla igasugust arvestust. Ehtne näide on selleks SuperBus. Kui mul oleks keegi kõrval istunud siis ma oleks pidanud lihtsalt vahekäiku maha istuma. See on ikka erakordselt kitsas buss. Muidugi rääkimata sellest, et püsti ma seal seista ei saanud. Lennukid on isegi sellest bussist inimlikumad, aga seal midagi hõisata ka pole.
 2. Vann- Kui lühemad inimesed räägivad, kuidas nad naudivad vannis ligunemist siis mina pole seda kunagi mõistnud. Kuidas ma saan mõnuleda vannais, kui ma olen kägaras koos? Ei ole see kunagi minujaoks meeldiv olnud.
 3. Ukselingid- Jahh need on need värdjad kes minust lahti ei taha lasta. Seda ei juhtu tihti, aga kui see juhtub siis see juhtub just avalikus kohas. Mis see siis endast ette kujutab? AVad ukse ja liigud, aga see ukse link jääb kinni nende jubinate taha, kus peaks püksirihm olema. See on üks põhjus miks ma kannan püksirima, kui auk on täis siis link sinna ei mahu.
 4. Üritused- Ütleme nii, et ma ei kurda, vaade on hea ja keegi ette ei jää, aga samas mida mina teen? Ilmselgelt enda head vaadet rikun mina kellegi teise ära ja kui aus olla siis mul on pohhui. Vähemalt on üks boonus mis minu kasvule on kaasnenud ja mina pole süüdi, et jumal on seda pikkust andnud.
 5. Inimesed väidavad, et oled kasvanud- Kui sa pole mind ammu näinud siis ei tähenda, et ma oleks vahepeal pikemaks kasvanud. Oled kindel v? Üsnagi, minu kasv peatus juba 8 aastat tagasi. Inimenesed vist ei jaga väga anatoomiat.
 6. Need ”meeldivad” ütlused- “Kuidas ilm seal üleval ka on?” Cmoon, kui originaalne sa nüüd oled? “Pikkust on, aga mõistus võiks ka järgi jõuda.” See on lihtsalt kõige julmem lause maailmas. Kuna mu emale meeldis sellist lauset kasutada siis mõtlesin talle vastu lause:” Vanust on, aga mõistus ei taha järgi jõuda.” Ütleme nii, et mida vanemaks ta saab seda rohkem on mul võimalust seda kasutada.
 7. Eelarvamus- Kõige nõmedam on see, et võõrad pidasid mind tihti korvapalluriks. Kui said teada, et ma seda pole siis kutsusid mind kossu mängima. Kas ma näen välja nagu mingi spordist huvi tundev inimene?
 8. Laed- Ütleme nii, et maja ehitades ei arvestatud väga minu pikkusega, sest dušši all käies on sinna mahtumisega väiksed probleemid. Pole küll kõige hullem, aga mugav ka pole.

Seega mina olen alati vaadanud väikseid inimesi ja mõelnud, et neil raibetel ikka veab. Olin väga pettunud, et suitsetamine kasvu kinni ei tõmba.

2 kommentaari “[81] Pikkade inimeste probleemid TOP8

 1. Siia listi peaks veel lisama parajate riiete leidmise(minu arust). Olen 180 cm pikk ja poodides ringi käies vahel mõtlen küll et kellele krt nad neid riideid teevad, aga no eesti keskmine naine on ka mingi 165 cm 🙂

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s