Aeg-ajalt ikka on mul niiiii igav, et meenutan vanu veebikeskkondi ja ilmselgelt üks legendaarsemaid oli pihi.net. Oli aasta 2006, kui polnud vist ühtegi inimest kes seal enda aega ei raiskaks. Vähemalt oli nii meie koolis. Seega ma olin taaskord ennast sinna unustanud ja ma tooks mõned pärlid välja:

See oli alles hiljuti kui käisin peol. Seal ma märkasin kahte tüdrukut, tegelikult seda ühte kes oli eriti eriline minu silmis, mustad juuksed ja pruunid silmad, kena figuur ja puha .., väga ilus ta ei olnudki aga no midagi mis pani kohe tegutsema. See teine oli mingi krässus punapea.., kole just ei olnud aga … Vaatasin siis tükkaega millega nad tegelevad kas neil on keegi… aga ei olnud kedagi. Niisiis võtsin julguse kokku ja ja läksin nende juurde. Esmalt siis tervitasin ja ütlesin kes ma olen. Peale paari lauset ütlesin siis punapeale, et kas sa tantsida tahad!? Tema vastas muidugi jah,… ning mina ütlesin selle peale, et mine tantsi siis senikaua kuni ma su sõbrannaga juttu ajan.

Panin sõbra ema aga õnneks sõber elab kaugel ja me ei suhtle palju aga no päris julm oleks kui ma teda näeks, koguaeg oleks ainult see mõte et fakk ma panin su ema. Aga hea märg tihke tuss oli tal pole midagi saladust siin, istus peol üksi lauas ja läksin tema kõrvale ja ega tema ei tea et ma tema poega tean. Jõime ja rääkisime ja tegime tantsu ja siis ta tahtis koju minna ja küsisin kus ta elab, tegelt teadsin küll 🙂 ja siis pakkusin et tulen saadan teda ja maja ette jõudes ta hakkas mu kätt hoidma ja kallistas ja siis mõtlesin et suva kah siis lähen asjaga kaasa ja mingi poole tunni pärast olin juba tema jalgade vahel… see mõte et ta mu sõbra ema on rikkus mul paar korda kõva ära aga ma siis vahetasin poosi ja ta ei saanud arugi, sai kolm orgasmi ja hommikul ma ütlesin et pean tööle minema tegelt oli laupäev aga suva see ja põgenesin sealt.

traaa ma oln 24 aastane ja ma oln vel vaba , bljääääääät mind ajab see niii vihale ma pole mingi koll eit et keegi mind ei tahaks, yhte venda sebin aga ta nagu tigu otsustab niii kaua, istun psühhihaiglas jälle mõtlesin et teen eneka ausalt ka

Mul on harjumus sülearvuti või telefon sitale kaasa võtta ning WC’s 20 minutit istuda. Vahel aga need elektroonikaseadmed võtavad kogu mu tähelepanu ning kümmekond minutit peale vetsust lahkumist tuleb uuesti häda peale, kuna ei tegelenud WC’s sittumisega.

Praegu peeretasin, 5 venelast on ümber, ehmusin, sest see tuli suht kõvasti, siis vaatasin, et venelased ei reageeri, mõtlesin siis, et kurat, kas nad tõesti ei kuulnud, ja siis järsku tuli selline mõte: a jah, ma peeretasin ju eesti keeles, vedas raisk

Mul on seljapeal vinnid, mis ära ei lähe. Karvane ka raibe.

Tere! Siin lehel tegutsevad inimesed on vaimse alaarenguga ja peaksid endale kummist fallose kujulise mänguasja pärakusse lükkama.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s