Sai siis külastatud Pärnu ning ütlemisis mõnud tunne oli. Nägin peamised inimesed ära ning suurem klatš sai räägitud. Ilmselt oleks juttu kauemaks jätkunud, aga aeg on see mis pole kahjuks kummist. Õnneks on see märk, et taas peab ikka tagasi tulema.

Mõned nädalad tagasi otsustas mu madre, et hakkab DVD plaatide pealt vaatama koduvideosi. Mis aga tuli ootamatusena oli see, et mina olin kunagi dvd mängijasse unustanud enda plaadi. Oleks see mingi suvaline plaat olnud siis oleks väheke pohhui olnud, aga tegu oli just meie vana plaadiga kus olid igasugused erinevad videod peal. Isegi selliseid mida ma ei mäletanud, et need üldse eksisteerivad. Muidugi üritasin ma plaati madre käest tagasi nõuda kohe reedel, kui siia jõudsin. Ilmselt oli mu madre juba ennast vaimselt selleks valmistanud ning ainuke kompromiss mille me suutsime saavutada oli see, et võisin korraks plaadilt videod arvutisse tõmmata. Plaadi tagastamisel toimus ilmselt koheselt kontroll. Võimalik, et proovin mõne video ka siia üles riputada.

Vahepeal sain kokku Merkaga kellega sai mõndagi meenutatud lapsepõlvest. Meie kige legem nali mis teinud oleme on aprilli nali. Nimelt me tegime kaks aastat nalja suvalistele inimestele. Võtsime siis vana kinga karbi kuhu me korjasime Merka hoovist koera sitta ja siis pakkisime selle ilusti ära. Geniaalsus seisnes selles, et me ”unustasime” selle kusagile avalikku kohta. Kahjuks me ei jäänud pealt vaatama mis võis olla inimese reaktsioon, aga hiljem oli see karp koos sitaga laiali visatud. Teisel aastal me valmistusime juba suuremalt ette. Olime terve aasta kogunud karpe ja seekord jäi Merka koerast väheks ja me pidime kvartali tiire tegema ja sitta korjama. Kui kentsakas vaatepilt võib-olla, kui kaks väikest tatti kõnnivad ringi ja korjavad koera sitta. Igatahes me panime pakid mööda linna laiali ja hiljem siis vaatasime kas keegi on neid avanud.

Laupäeval sain veel Triinuga kokku ning siis külastasime Mari ja tema titte. Kummaline mõelda, et oleme saanud kõik nii vanaks, et meie ümber on perekonnad kes otsivad oma maja või korterit. Samas eks see elu nõnda veereb.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s