Piisavalt on möödas minu eelmisest toidu postitusest ning seekord sai siis valitud nuudliroog. Ilmselgelt arvestades minu jahuhaigust siis see toit on gluteenivaba, kui sa valid õiged nuudlid. Minu valik osutus Santa Maria riisiniitnuudlitele. Nagu ma juba eelnevas postituses kusagil kirjutasin, et internetis leitud retseptid olid minujaoks liigselt ülepingutatud või ma lihtsalt ei viitsinud eriti süveneda siis mõtlesin ise midagi labast välja.

wok (1)
Pilt: Aet köögist (pilt on ilustreeriv)

1 pakk Santa Maria riisiniitnuudleid
400 gr kanafileed
1 paprika
1 porgand
1 tšilli (kui vürtsi ei armasta võib välja jääda)
1 sibul
3 küüslaugu küünt
2 spl soja kastet
2 tl karrit

Toit on piisavalt labane, et erilist oskust ei vaja. Hakid kõik asjad valmis ja viskad tulisele pannile. Kuna jõuludeks kingiti mulle kookosõli siis kasutasin seda. Olen juba pea kuuaega sellega süüa teinud ja erilist kõrvalmaitset pole tundud. Seni kuni asjad pannil on võid veekeetjaga vee keema ajada ja nuudlitele peale valada. Mina hoidsin neid vee sees kusagil kolm minutit ning siis nõrutasin. Loputasin neid külma veega, kuna võib tekida oht, et nad küpsevad muidu üle. Siis ma panin nad kaussi ja maitsestasin soja kastmega. Kui pannil hakkab toit valmis saama siis lisa karrit ja lõpuks viska nuudlid peale. Korralikult läbi segades ongi nuudli roog valmis. Mina kasutasin kastmeks Felixi magus haput hiina kastet.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s