Soovin teile siiralt head uut aastat!

Minu mööduv aasta on olnud üsna tempokas. Kolimine uude linna ning töökoha vahetus. Kas ma kahetsen seda? Kindlasti mitte! Kas see on mulle stressi tekitanud? Kindlasti. Võimalik, et just lisatöö on mind aasta lõpuks vaimselt ja füüsiliselt nii läbi tõmmanud, et naudin oma puhkust kodus kus on vaikus. Ma olen taas iseenda peremees ja otsustan mis oma ajaga teen.

Kas ma kavatsen mingeid lubadusi anda oma uue aasta jaoks? Kas just lubadusi, aga kindlasti on mõned muutused plaanis. Minu kindlaks plaaniks on lahti saada oma lisatööst ja pühendada aega iseenda jaoks. Plaan on taaskord trenni jõuda ning suurem rõhk panna suitsetamise maha jätmiseks. Jõulud sain veedetud perega ning see pani mind full smokima. Kindel soov oleks veel edukalt läbida kriminaal uurimine mille suutsin endale tekitada, aga sellest pikemalt kunagi hiljem.

Kuna hetkel midagi rohkemat ei oska, ega ei soovi siia kirjutada siis jätan selle postituse lühikeseks. Ei pea muretsema, ma saan oma vaimsest nullseisust välja ning siis hakkan taas tõsisemalt siin kirjutama. Juba minu imeline kriminaal uurimine vajab pikemat postitust.

Saluut!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s