Postitus millega ma ei saa mitte kunagi ühele poole. Algselt pidi see ilmuma numbrina 23, aga seda kõike on siia nii keeruline kirjutada. Mind ajendab seda lõpuni kirjutama iga hommikune plakat Liivalaia ja Juhkentali ristis. Igakord sellest mööda kõndides käib minu peast üks mõte läbi: Ma tahan seda endale!!

Sai ükspäev ära vaadatud dokumentaal film Amy Winehous-ist ning pean mentima, et oli väga hea dokumentaal. Üsna palju oli kodust materjali temast ennem, kui ta kuulsaks sai. Üsna inimlik mulje jäi temast, kui tavalisest persoonist kes ei kujutanud ette, et temast võiks saada laulja.

Tema sõbrad kirjeldasid teda järgmisena: Ta on inimene kes suudab sind panna tundma ennast väga vajalikuna ning järgmisel hetkel võid tunda ennast taaskord mitte vajalikuna. Tal hakkab üsna kiiresti igav.

Tema allakäik hakkas peale esimese plaadi ilmumist, kui ta tuvus Blake-iga. Nad olid armunud ja veetsid mitu kuud ühiselt aega, kuni üks hetk saatis Blake talle sõnumi, et suhe on läbi. Amy ei osanud sellele muudmoodi reageerida, kui hakkas jooma. Joomine aina süvenes ja sellele oli loomulikuks jätkuks narkootikum.

Teise plaadiga saavutas ta tohutu edu. Ilmselt oli muusika see mis maailma ära võlus, kuid skandaalid iga nurga taga aitasid tema kuulsusele kaasa. Tema joomingutest ja narko pidudest oli nädalas mitmeid uudiseid. Vahepeal läks taas kokku Blake-iga ning isegi abiellusid.

Mul pole soovi siin nüüd kõike ära rääkida, aga ma kindlalt soovitan seda dokumentaali vaadata. Julge samm oli teha dokumentaal mis kestab kaks tundi, aga see ei tundund üldse nii pikk.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s