Kuidagi veider on sellest kirjutada, aga kuna see minule tekitas niivõrd suure šoki siis ma pean seda siin jagama.

Too päev hakkas juba varem veidralt pihta. Nimelt meie trepikojas on viimasel nädalal toimunud igasugused veidrad asjad. Laupäeval, kui mina sünnipäeval reivisin siis Kristin pidi kannatama pidutsevaid naabreid. Olukord oli isegi nii hull, et maja lift oli rikkis ja viienda korruse vaheuksel oli klaas puruks löödud. Poleks Kristin mind pühapäeva hommikul hoiatanud siis ma oleks keldrisse jäänud seda lifti ootama.

Kolmapäeval oli taaskord huvitav päev, kui Kristiniga poest tulles astusime majja keldri korruselt ning lifti ootas üks tore paksuke (mees). Nimelt mehel oli käes klaasist pudelis Somersby ning ta teretas viisakalt. Ainuke asi mis mind häiris või ajas südamest naerma oli see, et ta üritas näidata välja, et tegu on täiesti normaalse mehega. Nii see kahjuks polnud, tüüp oli siga lakku täis ja tuigerdas seal nagu jonnipunn.

Õhtu lõpul, kui ma lõpuks koju jõudsin avanes mulle maailma kõige jubedam vaatepilt. Uksest sisse astudes riivas minu silma kohutav vaatepilt kahe pompsu poolt. Naine lõsutas trepil, jalad kramplikult harkis, ilma alukata ning mees oli oma peaga selle kallal maiustamas. Mind haaras totaalne šokk. Mis oleks siis saanud, kui oleks minu asemel väike laos seda näinud? Nemad aga hakkasid kiirelt oma asju kokkupakkima ning sositasid midagi vene keeles. Kui rõvedad võivad ühed inimesed olla?????

Üks kommentaar “[54] Romantika keldris (pompsud nikkumas)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s