Olen nüüd jõudnud järjekorras kuuenda postituseni kus ma võtan põhi teksti vanast MadHouse blogist. Seekord ma juhuslikult leidsin postituse kus ma esimest korda kogesin postipoisi õudusunenägusi. Muidugi, kui ma kunagi seda Annikaga arutasin, kes seal ka töötas siis minu unenäod kahvatusid tema kõrval.

Oled kunagi tundnud, et töö segab sinu unemaailma? Mina igatahes seda kogesin kui ma ärkasin mingi kümme korda üles ja ohkasin suurest rahust, et ma nägin und. Päris täpselt küll kõike ei mäleta, kuid esimene asi mille peale ma üles ärkasin oli see kui üks kaastöötaja tahtis, et ma talle lusika ulataks. Muidugi ma ei saanud aru mis toimub ja ma ärkasin ja hakkasin voodist lusikat otsima. Lõpuks sain aru, et nägin und ja jäin uuesti magama, aga siis ma nägin unes kuidas ma sellele samale töötajale seda und rääkisin ja arutasime kui imelik see on ja jälle ma ärkasin üles. Neid imelikke asju oli veel ja veel kuni lõpuks sai kell 11.30 ja otsustasin enam magama mitte jääda, kuna need olid tõesti vastikud unenäod.

Postitus ise oli suht lühike, kuna mul polnud erilist vabaaega, et blogiga tegeleda. Tulles nüüd tagasi Annika unenäo juurde siis tema näiteks nägi, et sõidab koos kaastöötajaga soojale maale reisile. Selle hetkeni tundub nagu päris tavaline uni, aga kogu loo puänt seisnes selles, et tegu oli nudistide lennukiga.

Ma mäletan veel, et pärast seda ööd hakkas asi eriti hulluks nende unenägudega minema. Kindlasti suvel ärkasin ma vähemalt korra üles nende asjade pärast. Korra nägin unes, et Postipoiss kolis isegi minu koju. Õnneks on nüüd see ajalugu ning ma suudan rahus magada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s