Olen siis jõudnud järjekorras neljanda postituseni kus üritan meie kaas kodanikke abistada nende suurte probleemidega. Olles seda sissejuhatust kirjutamas pole mul õrna aimugi ka milliseid meeldivaid probleeme ma hakkan leidma.

“Hakkasin armastama oma poisi venda!”

giphy (7)

Mure: Kas on aus hakata armastama oma poisi venda? Me oleme käinud suvest saati ja ta on väga tore poiss. Aga kui kool algas, kohtusin tema vennaga. Ta on palju toredam kui minu poiss. Aga mis juhtub, kui ma nüüd temaga käima hakkan? Mis minu poiss võib arvata ja kuidas tema vend sellesse suhtub? Elise, 15.

Holy shit. Võta nüüd ennast kokku! Kujuta ette, et sa sama tüüp oleks kohtunud sinu õega ja siis randoomselt otsustanud, pohh ma hakkan hoopis temaga käima. Sulle meeldiks see? Minu soovitus oleks jääda selle sama tüübi juurde või siis reaalselt unusta need mõlemad ära. Vähe sellest, et sa oma suhte ära rikuksid siis rikud ka kahe venna omavahelise läbisaamise.

“Minu sõbranna on suhtes endast 10 aastat vanema joodikuga.”

giphy (8)

Aga seda meest teavad meie külas kõik kui töökohata joodikut, ta on kunagi ka vangis istunud ja kaks peret maha jätnud. Ka minu sõbranna teab seda, kuid keeldub aru pähe võtmast, et teda maha jätta. Ta usub, et tema armastus suudab seda meest muuta, aga nüüd olen neid juba mõlemaid näinud johmasena. Vahest on nad nii ära kadunud, et tema emagi ei tea, kust teda otsida ja kooli on ta teatanud, et on haige. Mul on raske oma sõbranna allakäiku vaadata. Kuidas on võimalik talle aru pähe panna? Liisu, 19.

Ega siis armastust ei saa keelata. Kui tüdrukule tõesti meeldib see poiss siis miks mitte. Vaata kui madalale ta langeb. Ehk aitab see, kui väga põhja sattudes annad talle kõrvakiilu ning ehk tuleb inimesele mõistus pähe.

 

Aga nüüd kolmandaks probleemiks ma lisaks ühe video 😀

Reaalselt mina ei saanud alguses aru mis asi on nahast kraadiklaas 😀 Pärast seda, kui Vassiljev hakkas seletama siis sain aru mis asi see on.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s