Käes on kuu, kui inimesed kaotavad oma mõistuse. JÕULUD ning need kingitused on aastakümneid inimesi hulluks ajanud. Milline on see parim ja kus seda müüakse soodsamalt. Ameerikas on ilmselt asi hullem, kui mujal just tänu black friday-le mis on novembri lõpus. Alles eile nägin juhuslikult, kuidas keegi oli sellest üritusest kokkuvõtva video teinud inimeste kaklemistest.

Seega pigem naudime euroopa moodi meie rahu ja vaikust. Tuletan meelde, et eile sai avada esimese aknakese advendikalendris. Me Kristiniga ostime enda kalendrid Maximast 95 sendi eest ja avades akent sain ma selle seest hinnale vastava šokolaadi. Akent avades avastasin lihtsalt ühe plönni mida pidin välja kangutama. Ma üritan meeles pidada ja siia teha mõned pildid järgmistest avamistest.

Lisaks sellele mõtlen igapäev hirmuga, et mul puhkus tulekul Pärnus ning kogu mu pere on seal koos mitu, mitu, mitu päeva. Ma vist peaksin omale ostma tagavara piletid Tallinna, et oma närve puhata. Teine võimalus on endale liiter viina üheks päevaks osta. Nädalane viina dieet- kolm päeva elust läinud nagu niuhti.

Minu poolne soovitus oleks see, et võtke rahulikult. Tehke oma shoppingud varakult ja ärge minge hulluks. Samas soovitan otsida ikkagi soodsamaid kingitusi, kuna poe hinnad varieeruvad väga erinevalt. Osad asjad on ühes odavamad ja teises kallimad.

Veel ei hakka ma jõululaule lisama, kuna selleks on liiiiga vara!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s