Võtsime eile Kristiniga ennast kokku ja väisasime jõuluturgu. Alustasime ikka feilimisega, kuna mingil kummalisel põhjusel võtsime suuna vanalinna poole suure ringiga.

Minul oli ausalt esimene kord olla sellel turul. Olen varem näinud igasuguseid pilte, aga puudus au seal osaleda. Kusjuures kõik on sama ilus nagu piltidel, aga eile oli üks põhi komponente puudu- lumi. Ilma lumeta ei teki seda mõnusat jõulu fiilingut.

Üks suur põhjus miks me sellele turule üldse läksime oli Kristini soov glögi juua. Kuna eile oli tal parajalt suur pohmelus siis ta leppis alkovaba glögiga. Hinnad olid nendel putkadel ikka väga erinevad. Eespool oli odavam, keskel oli kõige kallim ja taga oli taaskord odavam.

Suveniiri valik oli maast laeni. Korra mõtlesin ostra emale Tallinna embleemiga magnet, aga kardan, et sellel poleks sooja vastuvõttu olnud. Selle mõte oleks olnud sama hea, kui ema toob mulle Pärnust suveniiri.

Isegi jõuluvana oli kohal, aga kuna seal oli kümne meetsine järts siis otsustasime mõnel teisel korral sinna minna. Ei taha väga nende lastevanematega kaklema hakata. Teel turule me isegi mõlgutasime oma ajurakke ning soovid olid välja mõeldud. Minu soov oleks olnud järgmine: “Palun muuda Tallinna linnavalitsuse meelt ja pane veto Tallinna Haiglale.”

Peale turgu me ilmselgelt suundusime Postimaja riietepoodi, kuna minul tekkis suur soov endale müts osta. New Yorkeris ei olnud kahjuks mulle meelepärast mütsi, aga ma sain omale kaks triiksärki 4 eurtsi eest ning lisaks ühe tavalise T-särgi kahe euri eest. Ei viitsinud neid isegi poes selga proovida, kuna need olid nii odavad. Tänapäeval on kaltsukas koht kus mina vaene inimene ei suuda omale riideid osta ja ma ei isegi ei trolli hetkel.

Õhtu lõpuks olid meil mõlemal kõhud tühjaks läinud ning tellisime Foodhundist süüa. Teist korda tellisime ja nüüd ma ei pidanud sellel ise järgi minema. Kusjuures neil oli sel hetkel tööd palju, aga toit tuli ikkagi suht kiirelt. Uulits on parima tänavaburksi putka!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s