LÕPUKS!

Film mida ma olen oodanud aastaid ehk kuidas minu suurim filmisaaga sai hea lõpu. Kui osadel on olnud Harry Potter või Videvik siis minul on olnud Näljamängud. Olen need raamatud isegi läbi lugenud, kuna ma ei suutnud järgminst filmi ära oodata.

Terve aeg kinos ma ootasin seda lõppu, kui Katniss sai aru, et uus president Coin ei erinegi vanast eriti. Kõik need eriefektid, ma lihtsalt sulasin seal istme peal ja need olid minu elu kõige põnevamad kaks tundi. See film kestis tegelikult kaks tundi ja seitseteist minutit, aga mulle tundus, et see kõik oli alla tunni.

Kuna ma lugesin raamatuid juba kolm aastat tagasi siis ma neid fakti täpsusega ei mäletanud, aga mulle tundus, et film siiski erines raamatust. Ikkagi on see andestatav, kuna film oli mega hea ja kindlasti soovitan seda vaatama minna. Soovitan ka need raamatud läbi lugeda, sest see on elamus omaette.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s