Viiendat nädalat elades jahuhaigena suudan ma ikka patupäevi teha. Kõige suurem tagasilöök tabas mind soodukatega täis Maximas. Ma otsin omale soodukaga kaks 600grammist CiniMinis helbeid. Ilmselgelt on see puhas jahutoodand mida ma ei tohiks tarvitada.

Purjus peaga suutsin ma hakata Tacos arutama müüaga millises tootes võiks olla jahu ja millises mitte. Lõpuks soovitas ta vist mulle chilli con carnet, aga mina jobu nõudsin ikka oma wrappi. Selle ma siis lõpuks sain ja purjus tunnet ma vähedada sain.

Üldjuhul olen ma siiski suutnud ennast kodus toita jahuvaba toiduga ehk siis riis, tatar ja gluteenivabad makaronid. Tööjuures on vähe halvemini läinud kuna siin väga ei pakuta asju mis ei oleks jahuga. Juba kõige tavalisem valgekaste on tuntud jahukaste. Ma tõisiselt kardan seda mis jõuludel saab. PIPARKOOGID on mu lemmikud :'(.

Õnneks ei hakka ma veel siia jõululaule lisama vaid rõõmustan inimesi kellele meeldivad varjundi raamatud ja filmid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s