Veider oli teha nädalast pausi oma bligs, aga aja nappuse tõttu tuli see teha. Minu eelmise nädala graafik oligi koolitus kus koheselt autorooli ja siis magama. Minu söömine oli piiratud ainult lõunaga, kuna koju jõudes õhtul oli juba aeg magama minna.

Minu pooleli olevad raamatud on ka ikka pooleli, aga kuna see raamat läheb libedalt siis peagi on see läbi loetud ja ma avaladan oma arvamust sellest. Tahad teada mis raamat see on? Kahjuks ei saa ma öelda ning pead ootama.

Toidukullerina on hakanud mul taaskord esinemea probleemid kus inimesed tunnevad huvi minu eraelu kohta. Üks tädike kes siis viis pudelit veini endale koos söögiga tellis, hakkas uurima kas ma teen seda tööd ülikooli kõrvalt. Noo mis see sinu asi on? Muidugi tegin ma asja hullemaks, kui ütlesin et teen seda lisatööna. Vot siis hakkasid küsimused lendama, aga Postipoisi kogemustest oskan ma neid vestlusi viisakalt lõpetada.

Käisin esimest korda Horteses ning ostsin seal kuuse. Võimalik, et ma valetan teile, et see on kuusk, kuna ametlik nimi oli midagi küpressiga seotud. Hind oli ikka normaalne. 1.90. Kuidas sa jätad sellise ostu sinna?

Vahepeal on veel üks maailma muutvat hetk tekkinud- Adelel on välja tulnud uus plaat. Nüüd kõik arvutid kinni ja plaati ostma.

Positiivne on autoga sõitmise juures see, et saan ennast muusikaga kurssi viia. Nüüd tuleb laul mis hakkas äkitselt mulle meeldima:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s