…. ehk Kristjan läbi serveri jätku kursuse.

Elu paraku on juba nii seatud, et õpid kogu elu. Mis te arvate milline elu siis IT spetsialistil on? Igapäev tuuakse välja uusi ja vägevaid tooteid. Muidugi peame meie /IT spetsialistid/ ennast kõigega kurssi viima.

Seekord õnneks või kahjuks ei pidanud ma ennast uue tootega kurssi viima vaid sõbralik jätku tutvus serveritega. Jahh, need on ülimalt keerulised ning aeganõudvad asjad.

Seega käisin IT koolitus keskuses MOC#20411 kursusel. Koolitajaks oli Meelis Niglos ja usun, et pole vist loogilisema jutuga meest ennem kohanud. Tema suudab oma näidetega asja teha palju kergemaks ja ma tunnen kuidas minu peas ajapikku tekkinud küsimused saavad vastused.

Koolis ei suutnud pooltki selgeks teha mulle mida saavutasin sellel koolitusel. Ma ei julgeks muidugi väita, et saan kohe karjääri vahetada ning asun serveri administraatoriks. Ma julgen väita, et mind võib lasta sellel ligi ilma, et peaks muretsema kas haiglal kasutajakontod jäävad alles.

Seega soovitan nii võhikutel, kui ka teadlikemal tüüpidel see koolitus läbida ning midagi uut õppida.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s