Noo see pealkiri venis küll väheke pikale, aga nagu minu eeskujulik staar feik blogija kunagi ütles: “Pohh YOLO lase leibi.”

Alustagem sellega, et retsept oli mulle teada ja tuntud. Olen seda korduvalt teinud ja uuesti pidin seda tegema Kristini tungival soovil (ta isegi ostis makaronid mis olid gluteenivabad), Seega alustasin selle tegemist nagu iga tavaline inimloom teeks. Kõigepealt viskasin makaronid keema ja siis hakkasin tegelema kana praadimisega.

O12231683_10205493964894103_1533330555_nhh seda meeldivat üllatust mis mind tabas. Poole praadimise ajal sattusin ma segadusse, kuna mul oli tunne et teen piima-makaronisuppi. Reaalselt tulid need jubedad lasteaia mälestused meelde, kui kasvataja sundis kõike seda paska alla neelama. Otsustasin siis igaks-juhuks segada ning siis selgus veel hullem fakt- kogu see sitt oli põhja kõrbenud. Ma ütleks, et see oli maksimum kusagil neli minutit keenud. Ma ei tea kas see on normaalne, aga Panzani omad ei teinud sellist nalja kunagi.

Mis selle tagajärg oli? Noo toidu tegemine venis pikale. Kui muidu olen harjunud makaroni keetmise ajal kana praadima ja seda viimistlema tšilli ning koorega siis seekord olin ma keevate makaronide külge aheldatud. Lõpuks olin ma siiski üsna õnnelik, kuna vorm tuli välja nagu ikka- väääga hää. Pole erilist maistevahet (vähemalt minuarust) ning Kristin matsutas ka seda kahe suupoolega.

Seega kellel on vähegi võimalik siis ma soovitan valida gluteeni vaba elu. Tundub, et mida päev edasi läheb seda kergemini suudan ma taluda mõtet, et ehk see elu polegi hull kui jahu tooted lihtsalt kõrvale jätad.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s