Käes on hetk mil maailma jaburamad probleemid on meie ees. Suur tänu taaskord delfile kes sellise huvitava rubriigiga kunagi meie meelt lahutas. Suur tänu probleemi saatjatele, kanal kahe Saladused peaksid sealt vürtsikaid probleeme üles korjama. Kahjuks pole siin pikalt rääkida, kuna probleemid koputavad minu uksele

  • Magasin kogemata oma klassivennaga, kes on suhtes mu klassiõega. Mida ette võtta?

giphy (5)

Mure: Minu mure seisneb selles, et minu ja mu endise klassivenna vahel juhtus seksuaalvahekord ühel peol. Poiss oli sel ajal veel suhtes teise tüdrukuga, kes oli samuti mu endine klassiõde. Olen üritanud selle poisiga rääkida, kuid tema ei taha vedu võtta. See poiss meeldib mulle väga, aga ma ei oska talle seda kuidagi öelda.Kui me vahekorras olime, siis polnud me kumbgi päris kained , nii et ma ei tea, mida tema mõelda võib. Lisaks sellele on endine klassiõde väga vihane meie mõlema peale ja ma lihtsalt ei tea, mida teha. Asi on üsnagi keeruline, aga äkki oskaksite mind kuidagi aidata. T., 16.

Esiteks, kui see poiss sulle meedlib siis lubage kahelda, et see kõik oli kogemata. Teiseks, kui see poiss sind väldib siis järelikult ei soovi ta sinuga suhtesse minna. Inimene teeb vea mida ei tagasi võtta.

  • Kui mu emal on suhe naisega, kas siis viimase tütar on minu õde, kellega ma käia ei tohi?

giphy (6)

Mure: Tere olen 17 aastane poiss ja käin kutsekas. Elan emaga, isa läks meie juurest ära kui olin väike. Nüüd on tal uus pere. Minu probleem on selles, et nüüd on tal ka tüter, kellele ma väga meeldisin. Aga ema ja isa ei lubanud temaga käia, sest ta on mu poolõde.
Minu emal on aga kaua aega sõbranje, kes palju aega meil on. Nüüd ütles ema, et on kooselamise seadus ja ta kolipki päriselt meile. Isa ütles et ma tuleksin selle lespi juurest ära aga ta elab kaugel ja tal on ruumi vähe. Pealegi on sel sõbranjel minust veidi vanem tütar, kes mulle meeldib. Me oleme suudelnud ja koos maganaud, aga midagi ei juhtunud. Mis nüüd saab? Kas tema on ka nüüd minu õde, kellega käia ei tohi? V., 17.

Eelkõige on mul sinu emast kahju. Inimenesel kellel on nii terava mõistusega poeg ja eks on raske olla. See selleks. Kui selle naise tütre isa on sinu isa siis olete sugulased, kui ei ole siis ande aga minna.

  • Minu elus on kõik halvasti: olen paks, vaesest perest ja keegi ei armasta mind…

Mure: Tere dr. Noormann! Iga päev kui ma koolist koju tulen ja mul halb tuju on, hakkan ma mõtlema kõigele halvale, mis mu elus on: me oleme vaesed ja kodus pole korralikke elamistingimusi, ma olen paks ja koolis läheb kehalises halvasti, mul pole kedagi lähedast kes mind armastaks ja kellele ma saaksin oma muredest ja tunnetest rääkida, ma ei meeldi poisile kes mulle meeldib, ma ei sa kuskil käia ega midagi teha, sest mul ei ole võimalik selle eest maksta.
Tahaksin lihtsalt kodus istuda ja päevad läbi nutta. Kui ma kõigele sellele ja paljule muule mõtlen, siis on mul tunne, et ma ei taha enam elada ja lihtsam oleks ennast ära tappa. Mida teha, sest mu mõtted hirmutavad mind ennastki? Marge, 14.

Minu soovitus oleks, et mine jalutama. See on sinu füüsilisele tervisele hea ja teiseks, kuidas sa toas ikka omale sõpru leiad? Asja teeb ainult hullemaks toas olemine ja mõtlemine kui kehv see elu ikka on. Ausalt, mine jaluta natuke ja hinga värsket õhku.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s