Ütleme nii, et kolmanda nädala algus vajus ikka väga ära. Kuna käisin Pärnus siis sai ikka sõpradega istutud ja head paremat sisse pressida. Seega ka meie laua peal olid jahutooted, kuid alguses ma olin kindel ja püüdlesin vastu. Hiljem, aga alkohol võttis võimsust ning ajasin omal näost sisse igast erinevaid jahukaid.

Pühapäevast võttsin ennast kokku ja ütlesin taaskord kindla EI jahukatele. Nõnda ta on nüüd stabiilselt nii voolanud. Kristiniga poes käies ostsime oma esimesed gluteenivabad makaronid. Mõnele inimesele lihtsalt meeldib minu kanavorm. Parim oli ikka see, et kanavormis unustasime põhi komponendi alguses ära. Kuidas teha kanavormi ilma kanata?

Olen veel igasuguseid retsepte uurinud ning mõistan, et tänapäeval on igasuguseid asju ikka välja mõeldud. Prismas kohtsain isegi glüteenivaba lehetaignat. Lähiajal tahan ära proovida kanahakkliha põhjaga pitsat. Esialgu see tekitab minust kõhklusi, aga peab ikka ära proovima. Lõpuks pakkus mulle huvi ka lillkapsa põhjaga pitsa. Nagu öeldakse: Kes ei riski see shampust ei joo.

Kõige raskem kogu selle haiguse juures ongi endale teadvustamine, et see on mulle kahjulik. Minu punetused näol hakkavad vaikselt ära kaduma kuniks ma taaskord satun jahutoidu otsa.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s