Jou

Seekord saab minu ajaloo raamatute vahele OWLING. Ma südamest loodan, et sellised debiilsused jäävad mul edaspidi tegemata. Õnneks on kogu asjast mul säilinud üks pilt mille koos selle postitusega siia lisan.

Kes siis ei teaks et owling on uus planking? Miks või?!?! WTF ??? sa ei tea siis et planking on juba pool aastat vana teema. Tõesti ole moodne mitte mingi kuusepuu. Mul isiklikult ei jäänud planking vahele, aga kuna see veits vana teema siis ma hetkel olen moodne ja panen siia owlingu pildi kus olen mina Hele-Riin ja Kati. Kunagi kui aeg tuleb siis ma panen plankingu pildi ka 😀

untitled

Tundub, et seda aega mul leidus ning lisasin oma pildi. Märkimisväärne fakt on minu juuksevärv. Minuteada on see viimane kord, kui oma juukseid olen värvinud tumedaks (pole ka heledaks neid enam värvinud).

Leidsin veel mõningaid pilte tollest õhtust:226133_1913545643932_2894028_n

Ma tõesti ei kujuta ette mida me siin teeme. Võimalik, et üritasime mingi palve värki välja mõelda. Praying?!?!?!?

300494_2004599160213_25688582_n

See on siis minu kännis peaga planking. Asukohaks on võetud super hea koht- Pärnu silla algus/lõpp (kuidas kellelegi). Lihtsalt mainin, et üldjuhul istub seal pollar ja ootab purjus inimesi 😀

Ajalooliselt valin selle ajastu laulu:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s