H!

Seega minu jahuhaiguse teada saamisest möödub kaks nädalat ning ma hakkan selle eluga juba vaikselt harjuma. Siiani on väheke ebameeldib sellest kellegile rääkida, üsna mark haigus\puue vms see ka ei oleks. Positiivne on asja juures see, et uurides oma toidu võimalusi siis selgus, et olukord polegi nii lootusetu, kui esmapilgul tundus.

Ma saan jätkuvalt oma küpsetusi edasi teha, aga ma pean lihtsalt tavalise nisujahu asendama kas siis mandli-, tatra-, kookuse või hirsijahuga. Muidugi on neid jahusid veel ja veel, aga pole mõtet siin kõike üles loetleda. Seda uudist lugedes langes kivi minu südamelt. Kuigi hinnad pole päris sama mis nisujahul, aga tatrajahu polnud nii väga kirve hinnaga, kui mandli oma.

Kuidas on läinud siis halva jahu toodetest hoidumisest? Kusjuures üllatavalt hästi, ma pole neid väga tarbinud, kuid erandiks oli Kristini sünnipäev kus ma kooku sõin mis oli siis nisujahu põhjaga. Ma olen üsna üllatunud, et mini-Rimi poed on üsna jahuhaige vaenulik. Miks? Seda ma peaks tõesti küsima neilt. Ma pakun, et nende vastus oleks järgmine: “Vähese huvi ja tarbimise tõttu ei ole need meie poes esindatud.” Fain, võid siis oma rahvavaenuga sinna ka minna. Mis seal ikka, ega ma nende poode nüüd boikoteerima ka ei hakka, vaid see siiski mu lemmik pood.

Siiani pole ma suutnud oma lubadust täita, et midagi magusat teha. Pole aega ega tahtmist. Minu magusa vajadus saab rahuldatud meega (jahh, ma olen rõve ja söön paljast mett lusikaga) ning otseselt pole millestki puudust veel tundnud. Soolase toiduna sain ma valmis tatra-kana ahjuvormi, see pole just mu lemmik, aga kärab ka. Ehk see nädal saan millegi paremaga hakkama, kuid kahtlustan taaskord ajapuudust ning söön midagi mis kiirelt ette juhtub. Väheke raske on leida head gluteenivaba toitu, aga eks tuleb tavaline toit endale mugavalt ümber teha. Tõsiselt loodan, et gluteenivaba pasta on sama hea, kui tavaline.

Throwback thursday puhul siis väike lauluke minevikust:

Miks ma dušši all ei julge laulda? Sest igahetk võib hüpata välja Pitbull kes hakkab duetti laulma.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s