H!

Kuna mulle hakkas eelmine kord täitsa meeldima nende murede otsimine siis otsustasin nüüd juba uue samalaadse postituse teha. Nüüd ma leidsin delfi noortehääles kunagise doktor Noormannile esitatud küsimused. Kuna need on kohati nii kummalised siis võtan siin mõned ette.

  • 14-aastane: Olen juba aasta aega suguelu elanud, aga ikka on valus

Mure: Tere. Selline küsimus, et olen aasta aega elanud suguelu, aga igakord kui hakkan seksima, on enne peenise sisestumist mul ülimalt valus. Vahel ei suudagi vahekorras olla. Ma pole kunagi ka seksist mõnu tundnud. Ja mu partner muutub ka juba murelikus. Kas peaksin pöörduma naistearsti juurde?

giphy (1)

Kui aus olla siis mind võttis see veidi sõnatuks. Minus tekitab huvi kas see tüüp on ikka tema vanune. Võimalik, et tema mure põhjus on liiga varajane suguelu alustamine. Uskumatu, kui tiirased tänapäeva noored on.

  • Kuidas jääda rasedaks ilma vahekorras olemata?

Mure: tere, mul on teile selline küsimus, et kas on võimalik jääda rasedaks ilma vahekorda astumata? Anneli, 16

giphy (4)

Tekib pigem vastu küsimus- millest selline küsimus? Kas 16 aastane tahab juba tõesti rasedaks jääda ilma vahekorrata? Või on ta jäänud rasedaks ilma vahekorrata? Viimase varjandi puhul oleks meil tegu Jeesuse taas sünniga.

  • Olen 13 ja 3 kuud rase — kas saan veel aborti teha?

Mure: Tere, mul on suur mure. Nimelt, ma olen rase. Ise olen alles 13(varsti saan 14, kui aus olla). Lapse isa on 17 aastane noormees.Ma võtsin rasedustesti ja sain teada, et olen juba 3 kuud rase. Kas veel jõuab aborti teha? Ma ei julge oma vanematele ka õelda! Aidake, palun. Keili, 13

giphy (2)

Võimalik, et oleks pidanud tervise õpetuses paremini tähele panema. Juba see fakt, et ta on 13 aastane ja saab 17 aastasega lapse on eesti riigis karistatav. Tüüp on kergelt pedofiil ja arvatavasti satub trellide taha. Mul on suur kahtlus, et tegu on mingi maakoha probleemiga.

  • Miks on meestele rindu vaja?

Mure: Tere! Mind on viimasel ajal painanud küsimus, milleks on meessoost isikutel rindu vaja, selahulgas ka nibusid. Naistel on see põhjendatud, aga meestel?

giphy (3)

Doktor Noormann on ise päris hea lause maha pannud: Paljudel naistelgi on neid vaja ainult silikoonihoidjatena. Aga rääkides nüüd tõsiselt sellest siis miks meil meestel neid tõesti vaja on? Taaskord esitavad neid küsimusi inimesed kes bioloogia tunnis tähele ei pannud.

Üldjuhul võib kokkuvõtteks öelda, et küsimused ei oled lollid vaid nende esitajad on natuke kentsakad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s