Вітаю!

Mõtlesin teha uue rubriigi- Interneti tugigrupp. Kuna mulle pole keegi küsimusi saatnud siis otsustasin veidi foorumites ringi tuulata ja parimad küsimuysed üles otsida ning neile omaltpoolt nõu anda. Loodame, siis parimat ja vaatame mis asjast välja tuleb:

  • Esimese leidsin ma delfi Noorte hääle foorumist, kasutajal Plix-il on suur probleem poistega:

Oleks nagu veidi abi vaja.Mulle meeldib enda klassist üks poiss aga ma ei julge talle seda öelda,sest ma kardan et ta hakkab minust eemale hoidma.Koolis juba naguinii noritakse meie kallal sõbralikult,aga ta hoiab juba praegu minust eemale.Mida teha

Ma soovitaksin sul ennast kokkuvõtta ja sellele tüübile seda öelda. Mis vahet sel on mis teised sinust arvavad? Kelle nimel sa elad? Kas tõesti teised on nii tähtsad, et sa oma meeldimist ei julge välja öelda? Kui sinu sõbranna ütleks kutile, et ta meeldib talle kas sina hakkad ka siis naerma ja teda norima?

Priceless on veel kasutaja kiizu kommentaar: Ma arvan, et kui sa läheks ta juurde ja ütleks, et ou you kle sa nagu meeldid vist veits mlle, siis see oleks ikka väga imelik. Hakka lic temaga rohkem suhtlema ja nii.

Miks see imelik on? Kas ma olen liiga vana või milles on asi?

Samas olen väga üllatunud, et seal on ka üks normaalne kasutaja olnud kes kommenteeris asja järgmiselt: Pole vahet, kas sa lähed tema juurde ja ütled otse: “Sa meeldid mulle” või hakkad lihtsalt seda läbi lillede ütlema ja aega raiskama. Tulemus on ikka üks ja sama.

Seega kiizu sinu arvamus on veider. Tundub, et sinu rajoonis käivad asjad kuidagi kummaliselt ja ma pakun, et sa oled veel vallaline.

  • Kuidagi ei saa mööda hetkel kõige popimast foorumist- Perekooli foorum. Sealt tuhnides jäi silma üks huvitav postitus kus kasutaja oli mures kas Vaprate ja Ilusate Hope ja Liam ikka saavad veel kunagi kokku.

Vaprate ja Ilusate vaatajatest, mis arvate kas Hope ja Liam saavad üldse kunagi veel kokku või jääbki Hope Wyattiga. Minu meelest sobib Liam talle palju paremini ja nii kurb on teda kannatamas näha.. Ja oi kuidas ma seda Quinni ei seedi. Avaldage arvamust sarja kohta!

Ma isiklikult ei ole suurem asi selle seriaali vaataja, aga vahest huvi pärast viskan pilgu peale. Ütleme nii, et sarja kuld reegel on: Vaatad kord poole aasta jooksul ja tead mis juhtus ja toimus. Seega arvestades seda seriaali siis kardan, et nad saavad veel paar olema. Arvestades seda, et Hope ema on Brook siis käbi ei kuku kännust kaugele. Ainuke viis kuidas Brooki sekselu värskendada on ta lesbiks kirjutamine.

  • Taaskord ei väsi perekool mind üllatamast, kuid seekord siis probleemiks juuksepesu. Mitu korda sina shampoonitad oma juukseid ühe pesu korral?

giphy

Kas sa ei oska oma juukseid pesta või? Ema ei suutnud selgeks tega, et piisab ühest korrast? Miks peaks inimene mitu korda pesema ühe pesu ajal? Arvan, et sellega oleks aeg mu tugigrupi esimene postitus lõpetada.

Nagu näha on meie rahvaarv üsna väike, aga mured on meil ikka suured. Õnneks on olemas meil internet kus saab alati abi ja seda pakun nüüd ka mina teile. Lõpuks siis muusika milleks on minu läbiaegade lemmik Maroon 5 laul.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s