Wudup?

Milline erakordne sündmus on kirjutada järjekorras kahekümnendat postitust. Vaatasin järgi, et eelmises blogis kulus mul selleks umbes aasta, kui mitte rohkem. Seega võin endale nüüd papist medali teha ning ennast õnnitleda.

Lisaks sellise suure sündmuse puhul lisan ma siia taaskord ühe ajaloolise postituse enda vanast blogist. Seekord siis vähe huumorikam seiklus minu Pärnu haigla praktika ajast.

Praktikal tuli kutse sünnitusblokki ning käepaela printer ei prindi. Läksin siis sinna neljandale korrusele, aga ma ei saanud aru kuidas ma sinna sünnitusosakonda saan ja siis küsisin ühelt õelt abi kes niisama tuias õepostis. Õde kohe tuli suu naerul ja hakkas mind juhtama. Jõudsime siis sünnitusosakonda, kus üks naine parasjagu sünnitamisega tegeles ja siis see õde viis mind selle palati juurde. Ennem kui ta ust hakkas lahti tegema ma küsisin: “Kas siin palatis on see printer?” Õde kohkus veidi ära ja siis märkas, et  mul on nimesilt ja küsis: “Kas sa polegi isa?” Noo küll ma sain ikka normaalse kajaka maha panna 😀

Kahjuks ma rohkem deitailidesse ei sattunud, aga samas ehk oli see ka parem. Muidugi ma ei näinud seda sünnitavat naist, aga eks ma oleks süna suure šoki saanud. Siiani olen seda lõbusat seiklust rääkinud.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s