Namaste!

Kes siis ei teaks seda nalja, kui näed tuttvat toidupoes ja ta randoomselt küsib mis sa teed. No mida ma siis teen? Pean jahti mammutite üle. Arvestades, et see on välismaine nali siis nad ei ole kursis Rimi mammuti päevadega.

Millest ma siis seekord rääkida soovin? Ma siiralt loodan, et mitte keegi ei jälgi mind toidupoes. Ma reaalselt võitlen oma sisemiste deemonitega seal. Kui alguses suudan endale süvendada, et palun ära võta midagi üleliigset siis jumala eest ma ei suuda seda lõpuks teha. Need soodsad hinnad. Noo miks on vaja igast rämpsu alla hinnata? 3=2 on kõige hullemad pakkumised. Corny, KitKat ja kõik muud magusad hunjaad. Ma ei kujuta ette mis siis saab, kui krõpsud alla hinnatakse. Ma kardan, et ma jäängi siis selle leti juurde. Pistan midagi korvi ning siis tagasi riiulile ja uskuge mind, ma võin niimoodi vähemalt küme minutit teha.

Eile oli ehtne näide Rimis. Küpsised 2=3 ning mina lihtsalt liigutasin suud omaette “Käi putsi”. Ma üritan vähendada ropendamist, aga sellele ma ei oska muud moodi reageerida. Kas Rimi soovib, et suhkru mürgituse saaksin? Järgmine hetk oli krõpsu leti juures, kus olid pooled allahinnatud. Noo reaalselt minu võtlus iseendaga kestis kümme minutit ja ma tegin vähemlt seitse tiiru selle ümber. Minu õlal istus klassikaliselt valge ja punane Kristjan. Valge soovitas silmad kinni panna ja edasi liikuda samad punane ikka ässitas mind vähemalt ühe paki võtma. Ma ei tea kuidas see juhtus, aga ma suutsin valget uskuda ja edasi liikuda.

Järgmisena mõtlesin mida süüa. Taaskord hakkas see jant pihta ning ma tiirutasin soojaleti juures ühte kui ka teist pidi ning ma ei suutsnud otsustada. Korraga mu samm läks liialt kaugele ja vastu vaatas pitsa lett. Siis oli taaskord need olevused minu õlgade peal. Võta, ära võta. Võta ikkagi ja ma võtsin omale pitsa. Shame on me! Peaksin saama sama moodi piitsa nagu Troonide mängu Cercei, aga eelistaksin riided selga jätta.

Ma loodan, et ma ainus pole kes selliste probleemidega vaevleb. Siiralt loodan, et ma pole ainus kes nii awkwrdilt poes käitub.

Lisan ühe mõnusa laulu suve meenutuseks:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s