Capture323232Dia dhuit!

Seekord ma proovin esimest korda raamatut arvustada. Jahh, ma pean tunnistama, et milleniumi triloogia on olnud üks mu lemmikuid. Selle peategelane Lisbeth on lihtsalt liiga tuus eit. Nii nagu eelmistega lugesin ka selle mõne päevaga läbi, kuna seda on võimatu käest panna.

Lisbethi iseloomus on tunda, et ta on vanemaks jäänud. Tema käitumine on kuidagi eakohasem. Mikaeli puhul panin tähele liigset nostalgitsemist. Saan aru, et aega on mööda läinud ja igatseme oma noorust taga, aga arvan et selles raamatu sarjas sellele kohta pole.

Lõppude lõpuks oli raamat väga kaasahaarav ja lugemist jätkus poole ööni. Tööjuures oli see raamat kaasas ja vabadel hetkedel sai see ikka kätte võetud ja mõned leheküljed loetud.

Rääkidest kirjaniku vahetusest siis õrnalt on aru saada, et seda ei kirjuta enam sama isik. Muide väikse vahe faktina võin öelda, et mul on Stieg Larssoniga samal päeval sünkar. Igatahes suutis David ajada õiget joont ja nii palju, kui olen juba kuulnud siis peaks vähemalt kaks osa sellele veel tulema. Lisan väikse viite uudisele LINK

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s