Salut!

Taas on aeg kus ma lisan midagi enda vanast blogist. Seekord ma olen leidnud väga suurepärase postituse ehk kuidas Kristin ja Triin lõpetasid Elu24-s. Mis siin siis ikka, asume asja kallale.

Kes teab see teab, et ma olen koos sõpradega videosid ohtralt youtube üles laadinud. Täna tabas meid suur löök.

Olin siis koolis, kui järsku nägin et telefon laua peal vilkus. Alguses ei pööranud erilist tähelepanu, kui siiski vaatasin mis seal on. Triin oli sõnumi saatnud. Ta oli väga vihase sms-i saatnud kus käskis kõik meie videod maha võtta. Mul oli hämming. Olen ennemgi ta käest kuulnud et ma pean videod maha võtma, aga sellist kindlameelsust polnud ma ennem näinud. Saatsin talle vastu kaks sõnumit aga tema ei saatnud ühtegi. Ma ei suutnud eriti tunnis kaasa mõelda.

Kui tund oli lõppenud hakkasin Triinule helistama. Esimene kord ta ei võtnud vastu. Helistan teist korda siis ütles mulle: “Ma helistan sulle tagasi.” Jäin siis tema kõnet ootama. Vahepeal helistasin Kristile. Tahtsin teada kas ta on ikka Pärnus, aga teda polnud enam. Olin jõudnud juba bussi peale minna kui Triin helistas. Ta ütles et meie video on http://www.elu24.ee üleval. Mul oli šokk. Ma ei teadnud mida öelda ja kuidas öelda. Ma hakkasin naerma bussis. Johhy kes on mu klassiõde küsis:”Mis sul viga on?” Kui ta seda ütles tuli mulle meelde youtube.com video kus kaks meest karjuvad

-Mis sul viga on?

-Millest sa aru ei saanud?

-Mis sul viga on?

-Millest sa aru ei saanud?

Igatahes Triinu soov oli et ma need videod maha võtaks. Muidugi ma tegin seda. Kristin oli ka vapustatud kui kuulis et video on elu24 ülesse pandud. Meid valdab suur küsimus MIKS MEIE?? Kas me jäime kellegile ette? Kas see oli märk tuntuks saamisest?? Ei tea, ega ka huvita. Meie elud lähevad edasi ja kõik ununeb peagi.

Lisan pildid elu24-st

hoiva hoivamm

-Kuna ma olen järgmine päev seda sama teemat veel lahanud siis lisan siia selle jätku:

Täna kihises ikka eilne elu24 uudis. Näiteringis oli teema püsti. Paljud küsisid miks me video maha võtsime. Minul polnud muud öelda kui Triin käskis maha võtta.

Pettumusi oli palju aga mina pole selles süüdi 😀 Näitekas ise möödus normaalselt. Rõhutan sõna normaalselt kuna eriti hästi ja halvasti mul ei läinud. Tahaks et tekst pähe jääks. Ma tean, et ma pean ise õppima aga ei leia aega selleks 😀

Kui me olime näidendiga alustanud tuli Loorel lause mis algas ”Liigutage ennas…..” ja siis tuli meelde ElMayonesa laul kus oli Liigutage peput, palun liigutage peput ma tahtsin  naerda aga suutsin tagasi hoida ennast 😀 Ma lisan pildi ka Pepu Lillu ja Pepu Krissu suurtest pepudest

imgp9153 imgp9163

Peab nentioma fakti, et minu blogi postituse pikkused olid üsna kesised. Igatahes oli selline meie väike elu24 seiklus. Vahest tuletan siiani Kristinile meelde milline viie sekundi kuulsus ta oli. Muidugi ma mäletan, et kommentaarides saime mõnuga heiti, kahju, et ma neid ei salvestanud.

Lisan siia siis ühe teemakohase laulu ka:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s