Здравствуйте!

Pealkirjst võib juba järeldada, et kahjuks olen mina selle ajastu noor olnud. Üsna popp oli vanasti, kui said tuttavaga just selle eesmärgiga kokku, et teha paar reidikat. Muidugi on reidikad alles, aga nad on saanud omale uue nime- selfie ehk eesti keeles enekas. Reidikal ja enekal on vahe selles, et enekate töötlusega ei nähta nii plaju vaeva. Visatakse suvaline filter Instagrammis peale ja oled proff. Reidikaga, aga kaasnes pikk ja piinarikas protsess. Kui vedas ja valgus oli hea siis läks hästi, aga kuna meil puudusid nuti telefonis milles oleks olnud head töötlemis programmid siis pidime kasutama Photoshoppi. Esimesed katsetused oli alati suht katastroofid ja mina üldjuhul guugeldasin kuidas miskit töötab. Lisan siis siia veel enda reidikaid, osad on veel siiani päris coolid aga osad ikka väga margid:

13c916206672See on siis minu viimane reidikas. Leppisin oma tutavatega päeva ja koha kokku ning läks photoshootinguks. Asukoht oli Pärnule omane- rand. Siin pildil üritan siin tavalislt reidi pilti teha, et ma ei tea pildistamisest midagi. Ilmselgelt ma teadsin, et keegi mind klõpsib, aga vaatan kusagile kaugusesse. Nahk on timmitud nii siledaks kui võimalik ja seda on valgemaks muudetud. Prilli klaasid on tehtud tumedamaks, et need läbi ei paistaks. Kuna pilt on aastast 2010 siis ta kõige hullem veel pole ja ma ei näe siin välja enam väga tatt. Nahktagi oli ka asi mida ma kerjasin oma vanematelt pool aastat. Lõpuks tüdinesin sellest paari kuuga ära ja see istub siiani mul kapis.

1f2c751362

Järgmine pilt on pärit minu ”emo” ajast, kui värvisin oma pea mustaks ja lasin needi teha. Kindlasti on see üks reidika pärleid. Arvestades seda üle töötlemist on see üks nendest mis jääb kindlalt minu algusaega. Juba siis tuli nahk nii siledaks timmida, kui võimalik. Tol aastal oli eriti rõhuvaks silm esile tuua. Minu juuste pikkust võib ka rekordiks nimetada. Mul pole pärast seda juuksed enam nii pikad mitte kunagi olnud ja taaskord oli üsna popp pikad juuksed või vähemalt arvasin mina nii.

1f2c3228217

Ka järgmine pilt on suuresti õhutatud silmadele. Töötluses on värv pööratud rohkem rohelise poole mis oli tol hetkel minu hullus. Värvid pidid olema väga elavad. Vaadates esimest pilti siis seal oli värvid väga madalaks tõmmatud, aga teine pilt on nii kohutav et see las jääb. Juuksevärv on üritatud teha mitmekesisemaks ja huvitavad. Näo nahk on taaskord silutud. Ma arvan, et ma rohkem endast neid piinlike pilte ei paneks siia. Niigi valus oli neid haavasid lahti rebida, kui nüüd ma loodan, et nii jubedaid pilte ma enam kusagile üles ei pane. Kõige kummalisem oli reidi puhul see, et see oli siiski tutvumisportaal, aga seda kasutasid ka lasteaia lapsed. Minu üks tuttav tegi isegi enda koerale reidi, kui ilmselgelt ei saanud ta ühtegi pilti sinna üles laadida, kuna tegu oli ikkagi koeraga.

Täna lisan siia Taukari loo. See laul ei tundunud alguses just minu maitse, aga nüüd on vaikselt hakanud kummitama. Ilmselgelt suur kummardus ja respekt selle video eest. Kujutan ette milline vaev ja ettevalmistus sellise video jaoks on vaja teha:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s