Óla!

Nagu tiiserina lubatud siis meie (Kristin- minu flat mate) kohutav hommik reedel. Kõik sujus just nii kui pidid, vaatasin telekat ja sõin oma hommikust võikut. Juhulikult jäin hommikul vaatama Fox Life kanalil komöödia seriaali “Baby Daddy”. Selle lõppedes avastasin, et kell on hüppelise lükke teinud ja oli neli minutit üle kaheksa. Mainiks, et pean olema kell kaheksa tööl. Seega hüppasin kiirelt püsti ja vahetasin valgus kiirusel riided.

Sättisin koridoris oma jopet selga, kui järsku tundisin midagi märga. Märg? Põrandale on kusagilt vesi voolanud? Hakkasin siis mööda põrandat otsima kus on see salapärane allikas kus see alguse sai. Minu jäljed viisid prügikoti juurde. Mmmm kui mõnus see teadmine oli. Kuna minu armas flat mate on unustanud kilekotte osta kuhu prügi ladustada siis olukorra sunnil pidin prügi asetama meie Rimi paberkottidesse. Tõstsin selle näruse koti üles ja sekund hiljem oli kogu selle sisu meie koridori põrandal. Vägev! Mõttes liikusid sekundid kuidas olen juba hiljaks jäänud.

Anyway, haarasin kiirelt toalett paberit ja hakkasin seda hunniku peale lahti rullima. Mõned hetked olime koos seda teinud, kui vannitoas käis pauk. Mõlemad tardusime. Minu peast käis vist ühe sekundiga miljon mõtet läbi. Kas tõesti on võimalik, et kraan ütles üles? Mida halba olen ma teinud, et mind sellega karistatakse? Kas tõesti olin mina eelmises elus Rappija Jack? Lähemalt uurides selgus, et dušši otsiku hoidik otsustas dramaatiliselt öelda, et läheb pensionile. Ütleme nii, et valis aja mil temale ei saanud kahjuks mälestus tseremooniat korraldada.

Me jätkasime meeletut koristamist koos Kristini meeldiva öökimisega. Iga liigutuse peale mis tegime oli tema kommentaar: “Öööäkk”.  Ööd on siin mustad? Hirm oli, et paneb pakki maha, aga võta näpust, ta ei teinud seda.

Seega jahh, meie väga dramaatiline hommik lõppes sellega, et ma suutsin 40 minutit tööle hilineda.

Taaskord lisan ühe laulu mis mind kummitab:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s