Täna sai tehtud otsus, et hakkan uuesti oma blogi pidama. Te küsite miks? Pole õrna aimugi. Mõtlesin, et on õige aeg taaskord midagi kirja panna ning ehk kedagi huvitab minu ”huvitav” elu. Miks ma oma eelmist blogi lihtsalt uuesti ei ava? Tagasi vaadates oli eelmine blogi väheke käest läinud. See koosnes rohkem jaburatest piltidest ja vähestest postistustest kus ma midagi reaalselt ka kirjutasin.

Seega ma üritan nüüd teha versioon kahte mis peaks olema parem ja vägevam. Kahjuks ei oska lubada kas see ka nii tuleb, aga meelsasti kutsun teid kaasa oma blogi karusellile ja loodame, et seekord hoog ei peatu nii kiirelt.

Mul on olnud mõte, et mingi aeg ma postitan vanu asju oma eelmisest blogist. Selle mõtte andis mulle all mighty Facebook, kes tuletab vanu postitusi meelde. Osad on täitsa meeldivad ja huumorikas, aga mõned on sellised, et lööks peaga vastu lauda seni kuni viimane ajutükk on kõrvust välja jooksnud.

Igatahes on algus tehtud ja nagu ma klassikaliselt eelmises blogis tegin siis lisan siia laulu mis on mind juba pikalt tüüdanud:

(NB! Võin väikse tiiserina öelda, et järgmine postitus tuleb minu ja Kristini tormilisest reede hoomikust.)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s