Tunnistan, pealkiri pole kõige vapustavam, aga see eest on stoori päris hea. 

Praktikal tuli kutse sünnitusblokki ning käepaela printer ei prindi. Läksin siis sinna neljandale korrusele, aga ma ei saanud aru kuidas ma sinna sünnitusosakonda saan ja siis küsisin ühelt õelt abi kes niisama tuias õepostis. Õde kohe tuli suu naerul ja hakkas mind juhtama. Jõudsime siis sünnitusosakonda, kus üks naine parasjagu sünnitamisega tegeles ja siis see õde viis mind selle palati juurde. Ennem kui ta ust hakkas lahti tegema ma küsisin: “Kas siin palatis on see printer?” Õde kohkus veidi ära ja siis märkas, et  mul on nimesilt ja viis mind õeposti kus see printer asub. Seega ma oleksin isaks saanud 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s