Viimased päevad on läinud ikka mega kiirelt. Vahest tundub nagu oleks see eile olnud, aga tegelikuses oli see juba üleeile. Praktikal läheb normilt. Väga huvitvaid probleeme tekib üldjuhul ja mina olen see kes peab nendest arstidest siis aru saama. Alguses ma liialt usaldasin nende oskusi arvutiala, nüüd tean et pean ise ülevaatama selle asja. Kõige suurem probleem siin majas on serveritega. Kuidas ma seda serveri probleemi tavaliselt lahendan? RESTART. Pole rohkem vaja. ID kaart on ka paras nuhtlus.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s