Eile alustasin oma kolmandat praktikat ja seekord on selle asukohaks SA Pärnu Haigla. Hommikul sinna minnes suutsin kohe ära eksida. Ma sain telefoni kõnes aru, et pean minema B korpuse teisele korrusele, aga tegelikult pidin minema D korpuse taisele korrusele. Siis jõudsin sekretäri juurde, kes juhatas mind edasi IT osakonna juurde. 

Kohe tehti lepingud korda, anti mulle töö telefon, nimesilt, kiipkaart, universaal võti ja töö alane e-mail. Mulle seati üles arvuti kuhu paigaltati programm kuhu IT tugi saadab erinevaid probleeme. Esimesel päeval midagi väga ei toimunud, aga täna oli juba vähe huvitavam. Käisin ühte ülesannet tegemas ning tagasitulles oli juba neli uut ülesannet. Maja ajab veidi segadusse, aga hakkan juba vaikselt ära harjuma. 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s