Täna oli see oodatud päev…….. PALGAPÄEV. Mu näpud oli tõsiselt põhjas, ma leidsin veel kolm eurot ning mõtlesin mis toidu ma selle eest saaks. Ilmselgelt ma ostsin omale külmutatud pitsa 😀 Pitsa käes viisin Kristi autokooli, kuid tuli välja, et tal ei hakka veel kuna grupp polnud koos. Kuna autos oli liiga vähe kütust otsustasin auto ühika juurde jätta ja jalgsi siis Kristi juurde minna. Jõudsime ühika juurest Paide kirikuni kõndida, kui siis sõnum tuli. Jeeeeeeee, kell viis õhtul sain alles palga. Ühika poole seadsime sammu ja võtsime uuesti auto, kuna kütust oli vaja seadsime suuna tankla poole mis asub ühikast ca 500 meetri kaugusel. Tanklas hakkas auto juba vaikselt jõnksutama, kuna kütus oli otsas 😀

Minu raha nappuse tõttu mis on tulnud liigsest joomisest olen suutnud terve nädal vältida liig söömist, mis on päris mõnus tunne.

Mul on juba vaikselt töö tuju seega ma pean ühe Postika laulu ka siia panema, kahjuks see eesti keeles ei ole nii hea, kui vene keeles 😦

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s