Olen nüüd esimesest augustist olnud uus auto omanik. Mersu mis on 97 aasta oma. Uhke oma universaal mersu üle 🙂 

Sõita olen saanud ikka korralikult ja mõnuga. Väiksed pisivead on vaja veel likvideerida, aga muidu on oki doki.

Tööl on läinud huvitavaks, sest paljud lähevad ja uued tulevad. Suvi hakkab mööda saama ja Postikas muutub jälle igavakas kohaks. Tööd ise on enamvähem. On ja samas ka nagu pole. Eks näis kaua mul on veel seal aega olla, kuna talvel lõpetan siis tahaks kusagil erialast tööd leida 😀

Kõige haigem mis täna juhtus oli see, et lind otsustas mulle pähe sittuda. Mmmmmmm kui mõnna tunne see ikka on. Ostsin kohe Bingo, Vikingi ja Euro piletid ära, ehk toob õnne. Nende piletite peale kulus kõigest viis eurtsi.

Vahepeal tõusis minu vanus 21 peale. Tunne on sama mis ennem. Dokki vist küsitakse ka rohkem, kui enne. 

Eile läksin statti suitsu ostma…. oli kõik korras. Läksin täna (olin täpselt samade riietega) küsiti dokki. Ükspäev R-kioskist küsis müüja ühe huvitava küsimuse: “Kas vanusega on kõik korras?” Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, võiks mõned aastad vähem olla, aga muidu suht OK. Selveris samas ei küsitud dokki vaid käskis päikseprillid eest ära võtta, üsna huvitav. Mul oli tunne, et vanus on silma kirjutatud.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s