Vanematel on tulnud hullem remontimis tuhin peale. Minu tuba saab omale uue tapeedi. Kuna tapeet on hall siis tuleb sinised rulood välja vahetada ja ma pean oma pruuni riiuli üle värvima. Ikkagi oli normaalne üllatus, et nad ka minu toas tahavad tapeeti vahetada. Ma ise olen tapeedi vastane inimene. Meeldib rohkem kui seinad on värvitud.
Vahepeal soovitan teile Stieg Larssoni ” Milleniumi triloogia” läbi lugeda. Ülimalt head ja põnevad!

20130328-162958.jpg

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s