Täna sain praktikalt enamvähem heal kellajal ära, oleks võinud tsipa kauem olla. Samas sain postikasse Mergo telefoni kaaned ära viia. Õnneks ma passisin seal täpse aja, et Mariga kokku saada. Mari oli just töölt tulema hakanud, aga nende bussidega me ei oska senini siin linnas liikuda. Viisime Mari koti tal koju ära ja siis läksime rõõmsalt Portaali sööma, kuna kell oli juba midagi kolmega ja ma polnud ikka midagi söönud. Portaalist ära tulles oli liftis koos meiega kolm mingi neljateist aastast tüdrukut ning nende kõige meeldejäävam ütlus oli see et ühel toal on üks dušširuum. Mitut dušširuumi sul on ühele toale vaja? Tegelikult meenus, et eile oli veel üks kummaline juhtum. Selveris hakkasime maksma siis olin mina ees oma juustupirukaga ning müüja arvas et ma võiks kusagil seitse minutit veel poes ringi luusida, et siis saaksin 50% soodsamal enda saiakese. Loobusin sellest ideest ja maksin kohe. Mari ostis endale aga kätekreemi ja paki suitsu. Müüja lõi tooted läbi ning siis tõstis kätekreemi üles ja küsis kelle oma see on. Mina, Mari ja üks mees vaatasime kõik korraks imelikult ringi ja siis Mari ütles, et tema oma ja müüja küsis dokumenti. Õnneks meil oli Mariga nii palju aru, et ei hakanud üle Selveri naerma ja läksime oma ” kajakatega” õue,

Igatahes peale Portaali läksime Mari juurde ja tema kass on küll saatana sigitis kes ei tunne piire. Ründab nagu mingi elajas.

Triinust üks meeldiv pilt ka 😀

20130111-220938.jpg

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s