Noo nii, ühika elu on kestnud juba kuu ja poole. Noo kui aus olla siis eks ma ikka kartsin hullemat, aga ei täitsa norm. Alguses jah polnud meil peale voodi ja ühe arvutitooli midagi aga nüüd on toodud kaks riiulit, kaks kappi, üks suur kapp, kaks kirjutuslauda ja kunagi peaksid uued voodid ka tulema.

Võrreldes keskväljakuga on tuba soojem ja ma ei pea mõtlema kütmisele. Täna Kristi juurest tulles mõtlesin, et oleks ma keskväljakul elanud oleks pidanud kütma ja üksi seal kõhedas korteris olema. Ilmselgelt ma poleks tegelikuses seal üksi olnud, vaid mu sõbrants Ališa oleks koos minuga olnud 😀

Lisan ühe printsessi pildi ka 😀

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s