Otsustasin nüüd hakata siia midagi taas kribama. Vahepeal on palju muutunud, kuid mõned asjad ei muutu mitte kunagi. Töötan taas Postipoisis- küll mitte selles vahetuses kus ennem, aga siiski töötan 🙂 Kool hakkab vaikselt vaheaja poole liikuma ning suvi juba tungib meile kõigile turja peale. Mõned viperlused on tänu tööle juhtunud. Üks toredamast tore näide on see, et tänu minule jäi üks etendus laupäeval ära, aga see anti mulle andeks. Mõnesmõttes oleks olnud patt puududa töölt kuna jotsi teenisin ikka mõnusad 65 eurot 😀 See nädal läks selle jotsiga kuidagi hästi- kokku ligi 120 eurtsi 😀

Ma nüüd üritan hakata siia uuesti kribama, aga ma ei anna mingit lubadust et see mul õnnestub töö ja muude asjade pärast 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s