Baaripukile istub noor seksikas naiu, kallutab ennast baarimehe poole ja ütleb: “Kullake, tule siiapoole.” Baarimees läheneb. Neiu hakkab mõlema käega tema juukseid silitama ja sosistab: “Kas teie olete omanik?” End neiu vastu surudes vastab baarimees: “Võib-olla olen, võib-olla ei ole.” Juuste silitamist jätkates uurib neiu: “Aga kus omanik on?” “Tuleb homme.” Neiu pistab oma näpu baarimehele suhu ja see hakkab seda aeglase muusika taktis eerootiliselt lutsima. “Kui omanik homme tuleb,” sosistab neiu endiselt seksikal häälel, “siis öelge talle palun edasi, et naiste tualettruumis ei ole paberit…”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s