Kirjutan teile siis miks ma olin esmaspäeval kella 12 paiku kuni kella 20 paiku Haiglas. Kõik algas sellest kui laupäeva õhtul hakkasin magama jääma, kui hakkas kõht valutama. Täiesti haige kuidas see terve öö mul valutas, aga kas ma magada ka sain? Ilmselgelt mitte. Hommikul siis oli veel toredam kui ma vetsu tahtsin minna siis puudus muidugi see, et kui ukse ahti tõmbasin oli mu vanaemal sittuminne pooleli. Terve päev peitsin ennast tema eest. Õhtuks polnud valu üle läinud, kuid ema arvas et vaatame mis see tore esmaspäev meile toob. Esmaspäeva hommikul oli ikka valu alles ja siis mõtlesime et lähme EMO-sse. Pidin seal KAKS tundi ootama, kuid mu ema ja õde suutsid snäki automaadist teha mingi kasiino rahaautomaadiks 🙂 saime siis 15 senti tasuta šokolaadi sealt. Lõpuks sain siis pärast KAHTE tundi passimist sisse ja ohh seda mõnu seal kanderaamil viis tundi. Vahepeal hakkas isegi uni peale tulema, aga magama ei julgenud jääda kuna pärast oleks surmatunnistusega jalad ees sealt lahkunud 😀 Vahepeal need arstid seal tegelesid minuga. Mudisid kõhtu, võtsid verd, paigaldasid tilguti, kuid lõpuks tuli välja et ma olin endale kivikese tekkitanud liigsest krõpsu söömisest. FUN FUN FUN!!!! Kui ennast paksuks ei söö nendest siis mingi muu haiguse võid ikka saada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s