Kes siis ei teaks et owling on uus planking? Miks või?!?! WTF ??? sa ei tea siis et planking on juba pool aastat vana teema. Tõesti ole moodne mitte mingi kuusepuu. Mul isiklikult ei jäänud planking vahele, aga kuna see veits vana teema siis ma hetkel olen moodne ja panen siia owlingu pildi kus olen mina Hele-Riin ja Kati. Kunagi kui aeg tuleb siis ma panen plankingu pildi ka 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s