Mitte et ma nüüd hakkan teile siia kirjutama kui palju ma igapäev joon, aga point selles et need koksid niidavad ilmselgelt NIIDAVAD su jalust ja panevad tegema asju mida muidu ei teeks. Mina ja Kristin lihtsalt kogematta, kus juures enesele teadmatta võtsime kaks tuhatoosi kaasa. Üllatus oli see meile kui selle silla juures avastasime. Nohh vähemalt kui mendid seisma jäid samal ajal kui me suitsu tegime olid tuhatooosid kohe väljas ja käitumsime korralikude kodanikena ja raputasime tuha tuhatoosi 😀 Kui aus olla siis Slämm ei niida enam nii väga kui Sirp&Vasar 😀

Eile oli minu kliendiks Bussi Birjo

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s