Oled kunagi tundnud, et töö segab sinu unemaailma? Mina igatahes seda kogesin kui ma ärkasin mingi kümme korda üles ja ohkasin suurest rahust, et ma nägin und. Päris täpselt küll kõike ei mäleta, kuid esimene asi mille peale ma üles ärkasin oli see kui üks kaastöötaja tahtis, et ma talle lusika ulataks. Muidugi ma ei saanud aru mis toimub ja ma ärkasin ja hakkasin voodist lusikat otsima. Lõpuks sain aru, et nägin und ja jäin uuesti magama, aga siis ma nägin unes kuidas ma sellele samale töötajale seda und rääkisin ja arutasime kui imelik see on ja jälle ma ärkasin üles. Neid imelikke asju oli veel ja veel kuni lõpuks sai kell 11.30 ja otsustasin enam magama mitte jääda, kuna need olid tõesti vastikud unenäod.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s