Eile kui Postipoissi tööle läksin oli bussipeatuses huvitav juhtum. Ma pole mitte kunagi tähele pannud inimeste reaktsioone, kui mööda sõidab tuletõrje auto. Eile hakkas kekslinna poolt kajama tugev tuletõrje sireenid ja kui oli silla pealt näha, et tulevad Tallinna mnt poole siis kõik inimesed reageerisid erinevalt. Osad vaatasid kulli pilguga silla peale, et millal autosid näeb. Mõned hakkasid taeva vaatama, et kust tossu tuleb ja pensionärid hakkasi pead vangutama. Kui te kuulete sireene siis hakka inimesi jälgima ja vaatepilt on üsna huvitav– garanteerin seda teile 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s