Nii möödas on nüüd mingi aeg ja oleks aeg enda tegemistest ka nati kirjutada 🙂

Alustaks sellest, et sai üks hullumeelne ratta matk tehtud koos Merka ja Siimuga. Kui te vaatate mu esimest, absoluutselt esimest postitust siis te näete et meie matka moto on – – TAGASI TEED EI OLE! Ka seekord me jälgisime oma moto ja tee oli üsna ränk. Meil puudus täpne sihtkoht ja seega me hakkasime Vana Pärnu juurest mööda kallast liikuma. Me läbisime metsasid, tihnikud ja sõitsime kõrkjate pealt. Peaks mainima et see viimane oli just see kõige hullem variant. Merkal on jalg katki ja ma eile avastasin et mul ka mõnus haavake jala peal. Kuigi ega metsas ka pole just kõige toredam sõita ja eriti siis kui teejuht Siim ees ära kimab ja siis kui üritas järgi kimada sõidad vastu oksi ja teed oma käed katki. Meil oli lõbus, eriti kui me kraave ületasime. Osad oli vett täis aga osad olid tühjad ja muidugi osad olid ültsegi ületamatud.

Eile käisin siis MMG (Maarja Magdaleena Gild) kus toimus meil lauluproov ja uskuge või ärge uskuge, aga ma hakkan selle laulmise värgile pihta saama. Natuke raskusi on ikka viisi pidamisega, aga see õige kõrguse leidmine on juba vaikselt käpas. Nüüd on veel jäänud tantsud selgeks saada ja siis n FUN FUN FUN 😀

Hetkeks on kõik aga kui ma enda tihedas ajagraafikus saan veel aega et teile midagi enda elust kirjutada mitte nalju lisada siis ma teen seda .

NB! see Milvi jutuke oli minu mõeldud 😀 Kes mind hästi teavad saavad kohe aru kuna see ikka nii minulik 😀

Ja see Teksteri postitus ei olnud lambikas ega kogematta vaid sealt leiab minu raamatu järjejuttude alt, kuid jah iga osa eest peate maksma üüratud viis senti.

Väike nalts kah :

Oleme koos olnud juba mitu aastat ja kujutad ette, mu tüdruksõber saab ikka veel vihaseks, kui ma vahest tema hambaharja kasutan. Aga kui sina tead paremat võimalust kuidas koera sitta botaste alt kätte saada, siis ütle mulle ka…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s