Kas kujutate ette, et minul on teile midagi asjalikku siia kirjutada 😀

Eilne päev hakkas mul mega igavalt, sest õppisin nagu segane ja õhtu poole läksin vanematega tädi juurde. Olin siin mingi aeg tädi juures, kui nägin nende uue lapiteki ära ehk siis nende uus kass kes nägi välja nagu lapitekk.

Kui koppa ette viskas siis küsisin emalt raha ja läksin endale suitsu ostma 😀 Otsin endale mingi uue L&M u-spin mis on reguleeritava kangusega suits 😀 suhteliselt hämming oli alguses kuna ei saanud selle mõttele pihta ja lõpuks olin suitsu filtrit nii palju keeranud et see keerlesgi ja ma ei saanud aru mis kangusega ma tõmban 😀

Igatahes kunagi ma jõudsin Merka juurde kus me rääkisime, et me pole ammu koos midagi lahedat teinud 😀 Jutt jäi jutuks sest Merka sai Kristoga kokku ja mina Mariga. Jalutasime siis Mariga suure ringi Pärnu peal, kuni helistas mulle Merka. Mariga hakkasime siis vaikselt tagasi jalutama Tallale.

Mari läks koju ja meie Merkaga jäime kahekesti – nüüd läheb põnevaks.

Säästumarketi juurest leidsime ühe elektrikitarri. Viisime Merka juurde ja hakkasime mõtlema mida sellega edasi teha….. Me panime üles kuulutuse ja ise hakkasime minema linna, kui olime CITI ees helistas Merkale üks mees. Leppisime kokku, et saame Mirage ees kokku ja see omanik viib meid Merka juurde ära ja hiljem toob tagasi linna 😀 Ootasime Mirage ees kuni tuli auto ja siis me sinna istusime kuni läks nimede vahetamiseks. See mees kelle kitarri me leidsime oli Belka. Belka on Pärnu muusik kes mängib Tuberkoloitedes kitarristina ja trummarina. Kuna me päästsime ta kitarri pakkus ta homsele esinemisele meile VIP pääsmeid 😀 Merka sai isegi tema bändi The Belka singli koos autogrammidega 😀

MINA USUN ANDRUS VEERPALU!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s